Verhuurbemiddeling

Op zoek naar een passende huurder voor uw woning?

Houd je het beheer van je woning graag in eigen hand maar wil je de zoektocht naar een (nieuwe) huurder graag uitbesteden? Je bent bij ons aan het juiste adres.


Wat is verhuurbemiddeling?

De huidige huurder zegt het contract op van je verhuurwoning of je hebt net een woning aangeschaft voor de verhuur en je bent op zoek naar een passende bewoner. Dat kan een flinke klus zijn, want hoe vind je een passende verhuurder en regel je alle zaken omtrent de verhuur snel en veilig? Dat is werk dat we je graag uit handen nemen. We beginnen altijd met een opname van de woning die je wil verhuren. We bekijken de bijzonderheden, opstellen van de verhuurprijs en bespreken de vervolgstappen. Bij verhuurbemiddeling nemen we jou de volgende zaken uit je handen:

  • Opstellen aantrekkelijke woningadvertentie;
  • Aanbieden van de woning via verschillende offline en online kanalen;
  • Contact- en bezichtigingen met potentiële huurders;
  • Screenen van de geschiktheid van een huurder;
  • Huurovereenkomst- en contract;
  • Live oplevering van de woning met huurder en één van onze verhuurspecialisten.

Zorgeloos verhuren

Op ons kantoor hebben we al ruim 30 jaar ervaring met het vinden van passende huurders. Een combinatie van deze ervaring met ons uitgebreide netwerk maakt dat we de juiste match vaak snel vinden. We hebben warme banden met veel organisaties die regelmatig op zoek zijn naar een goede woning voor een medewerker in de stad. Maar ook onze onlinekanalen en het persoonlijke netwerk van onze verhuurspecialisten levert vaak de juiste kandidaten op. De screening van huurders maakt de match compleet: veilig en vertrouwd verhuren staat bij ons voorop.

No cure no pay

We werken bij van der Meulen Makelaars op no cure / no pay basis. We brengen dus alleen het het verhuurbemiddelingstarief in rekening wanneer we een geschikte huurder gevonden hebben. Benieuwd naar de procedure en kosten van verhuurbemiddeling? Neem hieronder contact met ons op.

    Contactformulier