Over ons

Welkom bij van der Meulen Makelaars

Wij zijn al ruim 30 jaar dé verhuurspecialist in Groningen. Met jarenlange ervaring, een kleinschalig team en een mooi huuraanbod zijn we een bekend gezicht in de stad Groningen. We verhuren woningen uiteenlopend in grootte, locatie en prijsklasse. Zo mogen we een grote kring expats tot onze klanten rekenen, maar kunnen we ook regelmatige starters blij maken met een fijne woning in onze mooie stad. Hier vind je ons actuele aanbod!

In vertrouwde handen

Niet alleen huurders weten ons te vinden: ook eigenaren van woningen laten hun woning graag in vertrouwde handen achter bij ons team. We gaan voor jou als eigenaar niet alleen op zoek naar een passende huurder, we zorgen ook dat je geen omkijken hebt naar het pand. Van kleine lekkage tot groter euvel: wij verhelpen het snel. Benieuwd wat ons woningbeheer voor jouw gemoedsrust kan betekenen? Hier vind je meer informatie.

Wij staan voor je klaar

Ons team bestaat uit een mix van medewerkers met allemaal hetzelfde doel voor ogen: het ontzorgen van huurder en verhuurder. Heel simpel. Dat doen we met gestroomlijnde processen, veel enthousiasme en een neus voor vastgoed. Ons team bestaat uit Eddy van der Meulen, Boukje Jansen, Anne Brunninkhuis, Aron Borger en een flexibele schil van medewerkers voor onderhoud, techniek, ICT en schoonmaak.


Ons team

Van der Meulen Makelaars te Groningen heeft een klein en hecht team. Hierdoor kennen we alle woningen binnen ons bestand en zijn we overal van op de hoogte.


Eddy van der Meulen van-der-meulen-makelaars-eddy

Eddy heeft jarenlange ervaring binnen de makelaardij. In totaal werkt hij al 40 jaar in de branche, waarvan inmiddels 30 jaar zelfstandig. Eddy was ooit de eerste makelaar in Groningen die is begonnen met het verhuren van gemeubileerde woonruimte.

.


Boukje Jansen van-der-meulen-makelaars-boukje

Sinds eind 2022 is Boukje werkzaam op de financiële afdeling bij Van der Meulen Makelaars. De vastgoedsector is nieuw voor haar maar ze heeft ruime ervaring als financieel medewerker. Ze begon ruim 30 jaar geleden als receptioniste/administratief medewerkster bij een bungalowpark. Tien jaar later is ze geslaagd voor Praktijk Diploma Boekhouden en sindsdien werkzaam als financieel medewerkster, onder andere bij een drukkerij, uitzendbureau en dierenkliniek. Zij hoopt nog een aantal jaren tot aan haar pensioen met veel plezier deel uit te maken van het gezellige en enthousiaste team.


Anne Brunninkhuis van-der-meulen-makelaars-anne

Eerst als bijbaan, maar na haar studie Small Business & Retail Management gaat ze al snel volledig aan de slag: Anne kent van der Meulen Makelaars al sinds 2010 van binnen en van buiten. Dankzij haar juridische kennis en latere opleiding Vastgoed en Makelaardij weet Anne alles van het vastgoed vak. Daarnaast ziet ze al jarenlang elk huis voorbij komen tijdens de talrijke bezichtigingen met potentiële huurders. Passend advies voor nieuwe huurders én bestaande eigenaren van de woningen is voor haar dus eenvoudig te geven.


Aron Borger van-der-meulen-makelaars-aron

Na dat Aron zijn studie International Business and Languages heeft afgerond is hij gedoken in de wereld van het Vastgoed. Vlak nadat hij zijn studie Vastgoeddeskundige is gestart is Aron terecht gekomen bij Van der Meulen Makelaars om daar zijn kennis toe te passen in de praktijk.