Aankoopmakelaar

No Cure, No Pay

Een woning kopen is een grote stap, waar veel bij komt kijken. Wij kunnen u helpen met deze belangrijke beslissing. Als aankoopmakelaar bekijken wij de woning zonder emoties en met een deskundig oog. Van der Meulen Makelaars kan u helpen met de aankoop van uw droomhuis of een geschikte woning om te verhuren. No Cure no Pay!

Zoeken

Wanneer u hebt besloten om een huis te gaan kopen, wilt u uiteraard eerst verschillende woningen bekijken. Weet u welke woningen geschikt zijn voor u en voldoen aan uw wensen en eisen?
In de huidige overspannen markt, waarin woningen even snel verdwijnen als ze worden aangeboden, is een aankoopmakelaar geen overbodige luxe. Van der Meulen helpt u met uw zoektocht en draagt verschillende opties aan. Als u zelf een interessant huis heeft gevonden, kunnen wij snel schakelen en deskundig advies geven, zodat u een goede beslissing kunt nemen over de volgende stap.

Aankoop woning

Wanneer u – met of zonder onze hulp – een geschikte woning heeft gevonden waar u graag een bod op wil uitbrengen, kan Van der Meulen u helpen met de volgende stap. Wij bekijken de woning zonder emoties en met een deskundig oog. Daardoor hebben we een goed beeld van de daadwerkelijke waarde van een huis. Zo kunnen we u optimaal helpen met de onderhandelingen en de aankoop van uw droomhuis.

No Cure, No Pay

Van der Meulen staat altijd klaar om u te helpen – ongeacht hoever u bent in het zoek- of aankoopproces. De prijs van onze diensten wordt bepaald aan de hand van de gevraagde service(s). Lukt het ons niet om een geschikt huis te vinden, hoeft u niets te betalen. Zo loopt u dus nooit onnodig risico.

Stappenplan

  • Samen met onze ervaren makelaar bespreekt u uw specifieke wensen voor uw nieuwe woning
  • Van der Meulen gaat op zoek naar geschikte woningen en draagt verschillende opties aan
  • Wanneer u enthousiast bent over een woning, gaat u deze samen met onze aankoopmakelaar bezichtigen
  • Heeft u een huis gevonden waar u serieus in geïnteresseerd bent? Samen met u start Van der Meulen onderhandelingen met de verkoper
  • Wanneer ons bod geaccepteerd wordt, helpen we u met de administratieve afhandeling en de eindinspectie van uw nieuwe huis

Contact

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het onderstaande contactformulier. We helpen u graag verder!

    Contactformulier