Over ons

Van der Meulen Makelaars te Groningen is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het verhuren van (tijdelijke) gemeubileerde en gestoffeerde woonruimte. Maar uiteraard is dat niet het enige dat wij doen. Kijk hieronder naar een overzicht van onze diensten.

Huren

Bent u op zoek naar een prettig (tijdelijk) verblijf voor u of uw medewerker? Ruimer dan een hotelkamer én van alle gemakken voorzien? Wij kunnen een ‘thuis’ bieden met alle comfort die u wenst bij huisvesting. Een compleet gemeubileerde huurwoning in ons bestand is geheel ingericht, u hoeft enkel nog persoonlijke spullen mee te nemen. Daarnaast staan wij met onze 24-uurs service garant voor het oplossen van eventuele calamiteiten, zodat u en/of uw medewerkers zich volledig kunnen richten op het werk en bij thuiskomst kunnen ontspannen.

Wij hebben voornamelijk huurwoningen in en om het centrum van Groningen. Kijk op onze website voor ons gehele woningaanbod of neem contact met ons op voor het uitzetten van een zoekopdracht. Wij hanteren geen inschrijvingsverplichting en werken volgens het principe no cure no pay.

Verhuren (beheer)

Tijdelijk naar het buitenland? Een tweede huis of appartement in Groningen? Of een woning die al lange tijd te koop staat? Denkt u erover uw woning te verhuren? Graag nemen wij met u alle mogelijkheden door. Wij werken samen met grote gerenommeerde bedrijven, voor wie wij met grote regelmaat medewerkers huisvesten voor een korte, maar ook lange duur.

Van der Meulen Makelaars is altijd op zoek naar zowel gemeubileerde als gestoffeerde huizen en appartementen in Groningen. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte huurder en nemen uw (administratieve) werk uit handen. Uiteraard bekijken we uw woning voor de verhuur en voorzien u van degelijk advies. Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Aankopen

Een woning kopen is een grote stap, waar veel bij komt kijken. Een aankoopmakelaar kan u (verder) helpen met deze belangrijke beslissing. Een aankoopmakelaar bekijkt een woning zonder emoties en met een deskundig oog. Van der Meulen Makelaars kan u helpen met de aankoop van uw droomhuis of een geschikte woning om te verhuren. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Ons team

Van der Meulen Makelaars te Groningen heeft een klein en hecht team. Het  grote voordeel is dat we alle woningen binnen ons bestand kennen en allemaal op de hoogte zijn van de lopende zaken.

 

Eddy van der Meulenvan-der-meulen-makelaars-488

Eddy heeft al jarenlang ervaring binnen de makelaardij. In totaal werkt hij al 33 jaar in de branche, waarvan inmiddels 23 jaar zelfstandig. Eddy was ooit de eerste makelaar in Groningen die is begonnen met het verhuren van gemeubileerde woonruimte.

 

 

Thea Brunninvan-der-meulen-makelaars-448khuis

Thea heeft inmiddels 17 jaar ervaring in de makelaardij bij Van der Meulen Makelaars. Ooit begonnen als medewerker voor de boekhouding, maar inmiddels allround inzetbaar.

 

 

 

Anne Brunninkhuis van-der-meulen-makelaars-470

Anne is tijdens haar studie begonnen bij Van der Meulen Makelaars en inmiddels alweer bijna 10 jaar in dienst. Na alles in de praktijk geleerd te hebben, heeft ze jaren later alsnog een diploma Vastgoed & Makelaardij behaald.